• Geen dieet, maar echt gezond afvallen!
Open

Werk aan een gezonde leefstijl

Goed en terecht artikel vandaag op de website van NOS. Het belang van een gezonde leefstijl komt steeds meer naar voren uit  onderzoeken die wereldwijd worden uitgevoerd. Met een paar dagen gezond eten en drinken kom je er echter niet.

“Zodra je buikvet een paar procent afneemt, heeft dat al een meetbaar gunstig effect op het immuunsysteem.”

Liesbeth van Rossum, internist-endocrinoloog Erasmus MC

Wat je afweersysteem en een gezond gewicht ook zeker niet helpt, is het gebruik van shakes, poeders en/of pillen. Ook het gebruik van vitaminen en mineralen pillen is veelal niet nodig, tenzij de arts anders voorschrijft. 

Wat wel helpt, is een gezonde balans tussen de verschillende voedingsstoffen die jij nodig hebt om jouw afweersysteem zo optimaal mogelijk te laten werken. Dit is realiseerbaar met gezonde voeding.

Heb je moeite om deze balans te vinden die helemaal persoonlijk op jouw behoefte is afgestemd? Laat mij je helpen. 

Bel, whatsapp of mail mij voor meer informatie

Link naar het artikel op de webite van NOS:
https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2334347-1600-zorgprofessionals-wacht-niet-op-vaccin-maar-werk-aan-gezonde-leefstijl.html

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*