• Geen dieet, maar echt gezond afvallen!
Open

Update Smakelijk Gezond

Wij zijn nog niet klaar met Corona…of ik kan beter zeggen, Corona is nog niet klaar met ons.

En dit is goed merkbaar in het bedrijfsleven. Diverse sectoren worden hard geraakt, zoals bijvoorbeeld de horeca- en de evenementenbranche. Maar ook andere sectoren of bedrijven blijven helaas niet buiten schot. Als gewichtsconsulent merk ik ook de gevolgen hiervan. Hoogstwaarschijnlijk komt dit doordat veel mensen momenteel andere dingen aan hun hoofd hebben. De economische onzekerheid speelt hierbij ook een grote rol.

Ik kom niet in aanmerking voor het financiële noodpakket van de overheid, maar ook voor mij gaan, net als voor iedereen, de maandelijkse kosten gewoon door.  

Daarom heb ik besloten om tijdelijk naast Smakelijk Gezond extra werkzaamheden te verrichten. Ik ben nu ook als call agent werkzaam voor het Landelijk Corona Test Afsprakennummer. Dit betreft wisselende diensten gedurende de hele week.

Contact houden met mensen vind ik belangrijk en op deze manier spreek ik veel mensen. Bij menig gesprek komen mijn coachingsvaardigheden goed van pas. Net als bij mijn werk als gewichtsconsulente, ben ik blij dat ik ook op deze manier mensen kan helpen.

Dit betekent wel dat ik soms een afspraak noodgedwongen moet verzetten, maar ik hoop dat men hiervoor begrip kan opbrengen.

Over de toekomst blijf ik optimistisch en ben ervan overtuigd dat Smakelijk Gezond beschikbaar blijft, voor iedereen die graag wil werken aan een gezonde leefstijl met een gezond gewicht.

Graag tot ziens bij Smakelijk Gezond!

Yvonne

Geef een reactie

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*