• Geen dieet, maar echt gezond afvallen!
Open

Bedrijven

Bedrijven

Hoe staat het met de vitaliteit van de medewerkers binnen jouw bedrijf? Wist je dat het ziekteverzuim van werknemers omlaag gaat wanneer zij gezonder leven? En dit ook een burn-out kan voorkomen? Zowel privé als binnen het bedrijf zijn er genoeg manieren om de vitaliteit van werknemers te verbeteren, mits je maar weet hoe dit aan te pakken. In veel bedrijven is hier nog steeds weinig of te eenzijdige aandacht voor. Er zijn echter meer oplossingen dan je denkt en die hoeven niet altijd ingewikkeld te zijn. 

Smakelijk Gezond adviseert graag om meer gezondheid op de werkvloer te krijgen, stress te verlagen en energie te verhogen, waardoor werknemers zich lekkerder in hun vel voelen en beter presteren in hun werk. Smakelijk Gezond denkt graag met je mee hoe een vitaliteitsprogramma vorm te geven en kan op verschillende manieren werknemers inspireren en tot actie doen overgaan.  Denk hierbij aan frisse presentaties, workshops, individuele coachingssessies, een vitaliteitsprogramma op maat, gezond advies voor een gezonde kantine of gezond bedrijfsrestaurant.

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met Smakelijk Gezond.

Meer weten? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Gebruik hiervoor het contactformulier.

Neem vrijblijvend contact op